середу, 24 квітня 2019 р.

Тиждень початкової школи (день третій)



Середа, 24 квітня, була зеленим днем, днем надії, безпеки, юності, спокою.  Тематика цього дня - «Здоров’я родини – багатство країни».

Першачки взяли участь у  спортивному заході «Ану, постривай!». Вчитель фізичної культури  Суворов О.І. підготував різноманітну програму змагань: естафети на спритність, швидкість, розвиток координації рухів, уваги,під час яких діти гідно долали труднощі, підтримували свої команди, проявляли згуртованість, організованість, самостійність, дружбу та взаємовиручку. В чесній боротьбі перемогла команда 1-А класу. Юні спортсмени 1-Б класу анітрохи не засмутилися, адже відрив у балах був мінімальний. Головне- позитивні емоції і яскраві враження ,які одержали діти.
1-А і 1-Б класи
В той час як першачки змагалися в естафетах, вчитель фізичної культури Оніщенко С.А. проводив футбольний турнір для учнів 3-4 класів. Змагання було по справжньому захоплюючим. Лише на останній хвилині другого тайму команді четвертокласників вдалося вирватися уперед з рахунком 2:1.
4 клас
Для учнів ГПД вихователем Лактюшиною Т.А. була проведена виховна година  «Кожен день про себе дбаємо, про хвороби забуваємо»,з метою ознайомлення дітей з поняттями «гігієна», «чистота» як запорука збереження здоров'я та переконання у необхідності виконувати вимоги особистої гігієни.



Немає коментарів:

Дописати коментар