неділю, 25 листопада 2018 р.

Зразок характеристики учня(ученииці)


ХАРАКТЕРИСТИКА
________________(ПІБ повністю) 20___року народження,
учениці 11 класу Очаківської ЗОШ І-ІІІ ст.№1
Очаківської міської ради Миколаївської області

_________________(Прізвище,ім'я ) навчається в школі з 1 класу. Зарекомендувала себе сумлінною, дисциплінованою, працелюбною ученицею.  Має високий рівень навчальних досягнень з усіх предметів. Поглиблено вивчає програмовий матеріал природничо-математичних дисциплін. На уроках  завжди уважна , активна, старанно виконує домашнє завдання. Має довільну змішану пам'ять, гарно і швидко запам’ятовує навчальний матеріал,виявляє високий інтерес до навчання. Володіє  творчим, критичним мисленням.

________(Ім'я учениці) має добрий загальний розвиток,гарні здібності до виразного читання. Неодноразово перемагала в різноманітних творчих конкурсах. Відвідує шкільний театральний гурток «Сузіря», є призером предметних олімпіад, інтерактивних конкурсів.
         Дівчина має яскраво виражені лідерські якості, вміє організовувати колектив, вимоглива до себе та оточуючих. Користується незаперечним авторитетом  в класі та школі. Бере активну участь у роботі шкільного парламенту.
Відповідальна, щира, чесна, тактовна, патріотично налаштована, креативна, ініціативна та самостійна. Має багато друзів, підтримує дружні стосунки з багатьма учнями. Користується повагою серед учителів.
Батьки приділяють належну увагу вихованню доньки, цікавляться навчальними досягненнями та шкільним життям доньки.

22 листопада 2018 року

Директор школи                                               _________
Класний керівник                                              _________


Немає коментарів:

Дописати коментар