понеділок, 22 квітня 2019 р.

Тиждень початкової школи (день перший)


22 квітня 2019 року в Очаківській ЗОШ І-ІІІ ст. №1 розпочався тиждень початкової школи під яскравою назвою «Кольоровий тиждень». Кожен день тижня був присвячений певному кольору та мав свою тематику.
  Понеділок виявився дуже сонячним і яскравим, адже він був жовтим. Жовтий колір – це колір сонця, радості і оптимізму. 



1-А клас 
1-Б клас
Розпочався день організаційною лінійкою, під час якої було оголошено заходи  Дня цивільного захисту: заняття з евакуації школи під час пожежі; відпрацювання прийомів користування засобами індивідуального захисту (тренування по одяганню індивідуальних масок); проведення вчителями 1-4 класів години спілкування «Правила поведінки у природі. Надзвичайні ситуації», усного журналу «Школярам про цивільний захист», уроку-подорожі «Знає хай дитина кожна – жартувати з вогнем не можна».



 Виступ шкільної агітбригади ДЮП «Оптимус» «Прожити одне життя – вберегти тисячі!» був дуже цікавим і повчальним. Учителі та учні початкових  класів дякують педагогу-організатору Дейнеко О.Ю. за активну співпрацю та залучення старшокласників до проведення Дня цивільного захисту.

     І головне, заходи показали практичну готовність учнів та колективу школи діяти за сигналами оповіщення Цивільного захисту при виникненні надзвичайної ситуації.

Немає коментарів:

Дописати коментар