середу, 8 травня 2019 р.

Перша зустріч з першою школою

 03 травня 2019 року Очаківська ЗОШ І-ІІІ ст. №1 радо вітала майбутніх першокласників і їх батьків у стінах початкової школи (вул..Старофортечна,10). Знайомство зі школою — це  дуже важлива подія у житті кожної дитини та її батьків, бо це не лише вибір школи, першого вчителя, це вибір освітньої програми , пріоритетних напрямків розвитку та виховання.


Учні 4 класу разом зі своєю вчителькою Клімчук С.Г. показали театралізовану виставу «Навіщо треба вчитися?». Майбутніх першокласників  зустріли казкові герої: Принцеса, Професор, Мері Попінс, які запевнили дітей, що знання можна і потрібно отримати в школі. 


Малеча з задоволенням відгадувала загадки про шкільне приладдя, розв’язувала веселі задачі-жарти з математики, з цікавістю грала у гру «Збери портфель». А їх старші друзі насолоджувалися можливістю показати присутнім, якими гарними і розумними вони стали.
Після вистави на бажаних гостей чекали спортивні змагання-естафети, підготовлені вчителем фізкультури Оніщенком С.А.. Діти залишили своїх батьків у класній кімнаті та відправилися  з радістю виконувати  вправи на розвиток спритності,швидкості, координації рухів, уваги.

А батьки прийшли з « домашнім завданням» - запитаннями щодо навчання дітей в Новій українській школі. Директор школи Іщенко Т.В. ознайомила батьків майбутніх першокласників з режимом роботи школи, з наявністю безоплатних гуртків на базі початкової школи; представила педагогів, які будуть навчати найменших школяриків: вчителів початкових класів Клімчук С.Г., Лімарову М.С., вчителя англійської мови Іванову О.В.,  вчителя фізичної культури Оніщенка С.А., вихователя ГПД Лактюшину Т.А.; відповіла на багаточисельні запитання. 

Зустріч з адміністрацію школи закінчилася екскурсією по території школи, місцями, де будуть навчатися, харчуватися, займатися спортом, відпочивати діти.
На згадку про зустріч зі школою малечі вручили невеличкі подарунки. Сподіваємось, що позитивні емоції та яскраві враження від першої зустрічі зі школою надовго залишаться у серцях майбутніх першачків і вони 1 вересня сміливо переступлять поріг нашої школи.

Адміністрація школи

Немає коментарів:

Дописати коментар