пʼятницю, 26 квітня 2019 р.

Тиждень початкової школи (день п'ятий)


П’ятниця, 26 квітня, пройшла у фіолетовому кольорі. Він поєднує  протилежності: червоний і синій. Хто обирає фіолетовий, бажає, щоб усі його думки і мрії стали реальністю. Тематика останнього дня тижня  - «День ерудитів».


Для учнів 2-4 класів тиждень закінчився шашковим турніром, в якому взяли участь вісім найкращих шашистів. У запеклій спортивній боротьбі  переміг учень 4 класу Усенко Олександр. Призерами стали: учень 2-А класу Ракул Акім, учениця 2-А класу Оніщенко Анастасія. Вчитель фізичної культури Оніщенко С.А. привітав юних шашистів і нагородив грамотами.

Цього ж дня вчитель Зуєва А.С. провела для учнів 2-Б класу брейн – ринг «Математичний калейдоскоп», під час якого перевірялися знання з розв’язання математичних задач, ребусів, геометричного матеріалу;  діти розвивали кмітливість, обчислювальні навички; виховувався інтерес до вивчення предмета.  Дві команди «Розумники» та «Знайки» змагалися в шести цікавих конкурсах. «Знайки» були нагороджені медалями «Ерудит» за перемогу в інтелектуальній грі.

Перерва – це надзвичайно важлива складова шкільного життя. Адже сааме тоді учні відпочивають, відновлюють сили, готуються до здобуття нових знань.  Тому в день «Ерудитів» свої знання та вміння  учні демонстрували не лише на уроках, а й під час перерв. Школярам було запропоновано інтелектуальні перерви «Клубочок математичних заморочок», під час яких учні граючись  відповідали на питання вікторин, розгадували кросворди, проходили лабіринти та багато іншого. 
Фіолетовий кольор виявився найпопулярнішим серед учнів і вчителів.
1-А клас

2-А клас


1-Б клас

2-Б клас


3 клас

4 клас
  
 Закінчився кольоровий тиждень підведенням підсумків ,обміном вражень від заходів і сподіваннями,що наступного року буде щось нове, цікаве та незабутнє.



Фото та матеріали тижня початкової школи надано вчителями початкових класі

Немає коментарів:

Дописати коментар