неділю, 23 вересня 2018 р.

Участь школи у святкуванні Дня міста


У неділю, 23 вересня, відбувся святковий ярмарок, присвячений Дню міста Очакова. Тому школа №1 не залишилась осторонь і взяла активну участь у цьому цікавому заході.

Жоден ярмарок не проходить без веселощів та смаколиків. Десятикласники на чолі із класним керівником Солов'ян Л.А. підготували вітальне слово та заклички на цей захід і достойно презентували. Гарно прикрашені намети у морському стилі учителями (Шут О.І., Єгурнова О.М., Веселовська О.Ю., Зуєва А.С.) та батьками (Логвиненко Л.А, Козловська А.В.) стали окрасою ярмарку. Різні смаколики дивували жителів та гостей міста Очакова. Вони із задоволенням купували й куштували смачні страви. На святкових столах можна було побачити багато кулінарних шедеврів: млинці з червоною ікрою, пальми з оливок, фаршировані огірки у формі кораблів, заливна риба, солодкі випечені мушлі, ароматні кекси, неперевершені кейк-попси тощо.  Головне – морський стиль оформлення був дотриманий. І цим ми завдячуємо нашим справжнім талановитим та креативним фахівцям своєї справи, умілим господиням: Букліч Г.О., Мороз Т.М., Саковській О.О.,  Чубовій С.В., Окунцовій Т.В., Бичковій М.В. та Логвиненко Л.А., які доклали багато зусиль, аби все було смачно і виглядало досить апетитно.

Ярмарок надовго залишиться в нашій пам'яті, оскільки було докладено багато творчих зусиль, і все зроблено з великою любов'ю.

                                                                                        Солов'ян Л.А., класний керівник 10 класу







Немає коментарів:

Дописати коментар