неділя, 15 жовтня 2017 р.

Екскурсія до відділу прикордонної служби «Очаків»


Вчитель 3 класу Клімчук С.Г. організувала  для своїх учнів екскурсію до прикордонної служби. Діти пройшлися територією, де знаходиться штаб прикордонної служби та його приміщення, побачили , де проходять заняття з прикордонниками. Молодшим школярам показали Дошку Слави, присвячену працівникам прикордонної служби, які загинули під час виконання свого обов’язку при охороні державного кордону.

Прикордонники провели з дітьми бесіду, присвячену Дню українського козацтва. Вони розповіли про виникнення козацтва, звичаї та традиції козаків, їх історичним значенням у боротьбі за утвердження української державності. Потім прикордонники ознайомили третьокласників з назвами транспортних засобів, їх призначенням в прикордонній справі, продемонстрували своє спорядження, ознайомили з різними видами зброї, показали розбирання-збирання автомата Калашнікова. Діти потримали зброю у руках, бронежилети, примірили шоломи.
По закінченню екскурсії було зроблено спільне фото. Учні були дуже задоволені від відвідування відділу прикордонної служби.

Немає коментарів:

Дописати коментар