четвер, 12 жовтня 2017 р.

Забави маленьких козачат із 1-Б класу


14 жовтня, в День святої Покрови, наша країна відзначає День захисника України. Напередодні цього свята для учнів 1-Б класу Очаківської ЗОШ №1 були проведені спортивні змагання «Забави маленьких козачат». Вони пройшли під девізом «Козацькому роду нема переводу!». Учні були поділені на дві команди: "Козачата" та "Соколята". Хлопці спочатку відрекомендувалися, потім взяли участь у чотирьох конкурсах-естафетах, де показали свою силу, спритність, мужність та витримку.




В ході змагань перемогу, з невеликим відривом, одержала команда "Козачата", за що й була нагороджена золотими медалями та солодким подарунком. Команда "Соколята" отримала срібні медалі за друге місце.  Юних козачат підтримували дівчата, які голосно вболівали за своїх «захисників» й теж отримали смаколики на знак подяки.

Діти з честю впоралися з усіма завданнями козацької естафети і не посоромили звання нащадків славних українських козаків. Всі залишились задоволені, в тому числі й організатори свята - вчитель фізкультури Оніщенко Сергій Анатолійович та вчитель початкових класів Зуєва Анастасія Сергіївна.
                                                                                                             Зуєва А.С.


Немає коментарів:

Дописати коментар