понеділок, 17 липня 2017 р.

Про випускників школи


Випускниця 2000 року 

Ольга Лисенко

У 2005 році закінчила Національний університет «Острозька академія» за спеціальністю «Мова та література (англійська)» та здобула кваліфікацію магістра філології. Протягом 10 років працювала у своїй alma-mater, де викладала англійську для спеціальних цілей, керувала експериментальною лабораторією новітніх методів вивчення юридичної англійської мови, була заступником директора Центру канадознавства.
У 2009 – 2010 рр. була керівником обмінної програми Canada WorldYouth (м. Прінс Руперт, Британська Колумбія). Навчалась у Болонському університеті в рамках програми Erasmus Mundus. Випускник програми E-Teacher Посольства США в Україні та членTESOL-Ukraine (Teaching English to Speakers of Other Languages,міжнародна організація вчителів англійської для носіїв інших мов). Склала іспити TKT (Teaching Knowledge Test).
У 2016 році Ольга почала працювати у мовній школі Cambridge Club. Має досвід підготовки учнів до іспитів IELTS, KET, ICFE, ILEC.
            Свій вільний час  любить проводити за читанням книг та малюванням, захоплюється скрапбукінгом та посткроссінгом.(http://ua.cambridge-club.kiev.ua/onas+tema+id-2.html)

Немає коментарів:

Дописати коментар