середа, 22 лютого 2017 р.

Сертифікат TKT(Teaching Knowledge Test ) для вчителів англійської мови

TKT (Teaching Knowledge Test) модульний тест, що перевіряє базові знання необхідні для викладання англійської мови. TKT підходить як для вчителів з досвідом викладання, так і для тих, хто починає свою кар’єру. 
Інсує 4 основні модулі тесту TKT:
TKT Module 1: Background to language teaching   (Основи методики викладання)
TKT Module 2: Planning for language teaching    (Планування навчального процесу)
TKT Module 3: Classroom management   (Управління навчальним процесом)

Тести TKT є міжнародно визнаним інструментом перевірки професійної компетенції вчителів англійської мови. Сертифікати TKT визнаються у понад 60 країн світу роботодавцями у державних та приватних організаціях як незалежне підтвердження володіння методиками викладання англійської. Тести популярні як серед викладачів- початківців, так і серед досвідчених професіоналів адже підготовка до складання тестів допомагає організувати існуючі знання з методики та відкриває нові тренди у викладанні мови.
Тест перевіряє не рівень володіння англійською, а, в першу чергу – знання методики викладання мови. Цей тест складають ті, хто хоче підтвердити свою кваліфікацію викладача англійської мови для роботи в будь-якій країні світу. Якщо ви хочете скласти цей іспит, то повинні володіти англійською, як мінімум, на рівні В1 (Intermediate), відповідно до загальноєвропейської шкали рівнів англійської. Детальніше з форматом тесту можна ознайомитись за посиланням: http://www.cambridgeenglish.org/images/tkt-handbook-modules-1-3.pdf
Корисне посилання тут

Немає коментарів:

Дописати коментар