неділя, 12 лютого 2017 р.

ДПА -2017: чи зміняться орієнтовні вимоги до змісту атестаційних завдань в 9 класі?

Орієнтовні вимоги до проведення Державної підсумкової атестації учнів (вихованців) у системі загальної середньої освіти у 2016/2017 навчальному році готуються (згідно п.2 наказу МОН від 20.10.16 року № 1272 «Про проведення державної підсумкової атестації учнів (вихованців) загальноосвітніх навчальних закладів у 2016/2017 навчальному році»).
Завтра вже 13 лютого, але ми ще не одержали жодного документа, який би роз’яснив цю ситуацію «Чи очікувати зміни в орієнтовних вимогах до змісту атестаційних завдань?»


До речі, минулого року 09лютого ми проводили міські(районні) методичні об’єднання вчителів англійської мови з метою вивчення орієнтовних вимог і узгодження дій щодо складання атестаційних завдань і підготовки учнів 9,11 класів до складання ДПА . В цьому році вчасно одержали роз’яснення щодо складання ДПА  з англійської мови в 11 класі. Не бракує інформації щодо завдань ЗНО, які будуть зараховані як ДПА.
Будемо сподіватися, що незабаром ми зможемо ознайомитися з орієнтованими вимогами  та внести необхідну корекцію (якщо будуть зміни) в роботу щодо підготовки дев’ятикласників до ДПА.  А поки що різні українські видавництва  пропонують  свої видання "Підсумкові контрольні роботи" або "ДПА з англійської мови" .Хотілось би знати Вашу думку щодо матеріалів з підготовки до ДПА(опитування "Який збірник завдань для  ДПА з англійської мови Ви б порекомендовали")

Немає коментарів:

Дописати коментар