пʼятниця, 13 січня 2017 р.

ХАЙ ЛЮДСЬКА ПОВАГА І ШАНА ВАС НЕ МИНАЮТЬ



Діти – наше майбутнє, наша надія і гордість. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх до нових звершень – святий обов`язок сім`ї, школи, влади і громадськості.



Педагогічний колектив, адміністрація Очаківської ЗОШ І-ІІІ ст.№1, учні та батьківська громадкість висловлюють найтепліші слова подяки депутату Миколаївської облради Х. Гемаєву  за небайдуже  ставлення до проблем освіти в місті та в нашій школі, за віру у майбутнє нашого Очакова; директору ДП «Очаківське лісомисливське господарство» В. Туровському за гарну ялинку, без якої не було б радості новорічного свята; депутатському корпусу Очаківської міської ради за солодкі подарунки учням 1-4 класів до Дня св. Миколая; народному депутату України Б.Козирю за приємний новорічний сюрприз - солодощі для першокласників.


Дякуємо нашим спонсорам - приватним підприємцям В.Іванюку, Л. Бабій за допомогу школі у придбанні новорічних подарунків і призів.
Ми вдячні за створення новорічного настрою для молодших учнів школи художньому керівнику народного ансамблю танцю «Золотий колос» С. Козловій та її вихованцям.
          Від усього серця бажаємо вам міцного здоров’я, родинного щастя,миру і злагоди,  достатку та вдачі. Хай Господь Бог сторицею віддячить за ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану всім нам.
  

Немає коментарів:

Дописати коментар